Haute Culture - höstens höjdpunkt

måndag 25/9 2006 av Annika Marklund



Hade du kunnat gissa att höstens musikaliska höjdpunkt skulle komma att förläggas till Norrköping? Nej, inte jag heller, men jag tackar och tar emot - det är inte varje dag den svenska electropopeliten besöker ens hemstad.
Det är konsertarrangörerna i
Klubb Republik som ligger bakom Haute Culture, en kommunfinansierad endagsfestival som har lyckats samla tio ruskigt intressanta elektroniska namn under ett och samma tak. Eller vad sägs om japanska Tenniscoats, samplingskungen Kalle J, Nicolas Makelberge och Mr Suitcase? Gentle Touch, Tape, Mokira, Ass, Goto80 och Discolor ? Just det - det är en uppställning som borde få alla hösttrötta pophjärtan att värmas.
Det är nu på lördag den 30 september, som en del av det årliga projektet Kulturnatten, som electropopen helt tar över det nybyggda kårhuset Trappan. Festivalen är gratis och alla fans av elektronisk musik är välkomna, oavsett ålder. Så har du aldrig upplevt Norrköping är det på lördag det är dags! Ta bussen eller ta tåget, cykla om du så vill, bara du ser till att ta dig hit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback